Logopedie

Na logopedii vodíme čtyři děti :-) . Nevím, jestli to má nastaveno pojišťovna, ale na každé dítě je čas zhruba 30 minut za 5 týdnů. Dodám, že my samy neplatíme nic. Paní "učitelka" je milá, vstřícná a děti ji mají rády. To jen mně to nestačí a prý jsem netrpělivá. Nechci vidět zázraky, ale chci návod jak s dítětem doma pracovat. Když už po dvacáté opakujeme stejnou stránku, děti to nebaví a je to znát.
Karolínka neumí R,Ř, a nepoužívá L, které umí :-) .
Lukymu dělají problém slova, kde se sejde S a Š (sešit, sušenka), jinak problémy nemá.Myslím, že už tam v září nepůjdeme.
Anetka mluvila špatně už když k nám přišla. Za měsíc bude mít osmé narozeniny a krom toho, že neumí R,Ř má spoustu dalších problémů. V lednu byla vyšetřena naší logopedkou na vývojovou dysfázii - nepotvrzeno (prý ji určitě nemá).Minulý týden ji vyšetřila jiná logopedka, která tvrdí opak. Čert aby se v tom vyznal. Pravda je, že k ní bychom měly chodit 2-3x měsíčně, na doma nám půjčila spoustu úkolů, její přístup k Anetce je skvělý. Jediný problém jsou peníze. Měsíčně dalších 500-600.- . Není to tak velká položka, ale takových máme spoustu. Takže buď logo zadarmo (ale nejspíš k ničemu), nebo budeme platit. Ach jo.
Hanička mluví tak nějak všelijak :-) . Na 5,5 roku nic moc, ale je lepší než Anetka. Jak málo nám stačí....

Teď si tak říkám, co udělá "stará logo" až zjistí, že jedno z našich čtyř dětí chodí jinam.

Žádné komentáře: