19.července

 Konečně den kdy neprší. Není kdovíjaké léto, ale po posledních dnech nám stačí i teploty skoro ke dvacítce. Děti mohly ven bez holin a pláštěnek, psi běhali po zahradě celý den. Na víkend hlásí ještě líp, tak snad. Po obědě jsme si udělaly výlet k dětskému doktorovi. Jonáš v 7 letech má 130cm/28 kg. Dvojčata zvládla 8-letou prevenci ( A=115cm/18kg, L=120cm/20 kg). Jsou malinko menší.....Mmch. Kája v 5 letech má 115cm/22 kg. Probraly jsem Haničky spaní-nespaní. Doporučil dět.psychiatrii (i vzhledem k dalším narůstajícím problémům), už jsme objednaní ke dvěma dr. (říjen-listopad). Dřív to prostě nejde!! Zvažuju to obejít přes dětské odd. v nemocnici. Však ono už to začíná být dost akutní.
 Odpoledne jsme byly venku, se psy v lese, počasí na to bylo tak akorát. Jenom toho koupání si děti zatím moc neužily. V plánu je aspoň liberecký Babylon na srpen.
 S háčkem jsem se posunula od koleček a rybičce :-D . To tělo fakt vypadá jako na obrázku v návodu !! neskutečné!! Sama tomu nevěřím.
 Holkám jsme na tábory poslali dopisy, pohledy..... snad jim udělají radost!I když jsme v kontaktu každý den přes telefon.

Žádné komentáře: