25.července



Ode dneška máme konečně foťák. Oprava se nezadařila, takže jsme koupili  NOVÝ .Můžeme tedy pokračovat.Ono psaní bez fotek tak nějak moc nebaví.....Navíc tenhle je odolný proti vodě, prachu, mrazu. Potopit se s ním dá do 3m. Tak uvidíme.V základním vybavení je o potápěčské "nářadí", vyzkoušet ho může jen ten nejpovolanější :-) .


Ráno jsme si přivstali - budíček už v 7.30. Poslední dny vstáváme kolem 9,10 hodiny. A spát chodíme 2 hodiny po půlnoci. Nějak jsme se přehodili do modu "prázdniny" :-) .  Ale aspoň jsme stihly s Bonnie procházku, kolem desátý začalo pršet. A pršelo a pršelo.....Školáci aspoň spočítali pár příkladů. Předpověď hlásila něco úplně jiného (proto jsme taky včera napustili bazen, že).

Celkově se dneska dařilo:
1.Na prvním místě je samozřejmně koupě foťáku.
2.Marně sháním kozí mléko kvůli alergiím a dneska jsem se domluvila s paní z kozí farmy 6km od nás, že si  pro mléko můžeme jezdit.Kvečeru jsme paní i navštívili, děti běhaly s ovečkama, kozama, hladily králíky a honily slepice. Pravý ráj :-) .
3.Dostali jsme volné vstupenky do hradeckého TONGA .
4.Domluvili slevy na vstupném do některých ZOO, opravdu těm lidem moc děkuju. Není v našich možnostech zaplatit všechny plné vstupy. Pro 9 lidí se to opravdu nasčítá.....Museli bychom si některý z výletů odpustit a děti by tak přišly o zážitky. Navíc v dnešní době, kdy o návštěvníky vyloženě prosí, není moc obvyklé, že nám poskytnou levnější vstupenky. No, na druhou stranu si asi umí spočítat, že za plné vstupné bysme tam prostě nejeli vůbec a oni nevydělali nic :-) .

A pár fotek z dneška, foťák se musel vyzkoušet. Jen macro dělá trošku problémy, chce to vychytat.

Tři grácie :-) :
Kája:

A Bonnie má novou ložnici (pokud by měl někdo snad problém s týráním zvířat, ráda  mu naší holčičku na pár dní zapůjčím :-D ).

Žádné komentáře: